Zij gingen je voor

“Ik voel me zo veel beter dan voor de sessie. Als een compleet ander mens. Ik ben zo veel rustiger dat zelfs mijn hartslag is gedaald naar weer een gezond niveau. Ik heb geen paniek meer en ben niet meer gestrest. En dat na 1 sessie. Laura is heel rustig en dat heeft me erg geholpen. Ik vond het zo knap wat ze allemaal deed. Ze wist precies wat ze moest zeggen en deed dat ook allemaal. Ik ben haar erg dankbaar. Het is echt dankzij haar dat ik me nu zo anders voel.”

– A.B, 50 jaar

“Ik vond de sessies bij Laura heel prettig. Ze gaf mij vertrouwen in de kennis van mijn onbewuste, dit heb ik nooit eerder ervaren.

Door haar heldere, rustige toon heb ik de sessies als heel duidelijk en tegelijkertijd heel liefdevol ervaren.

Ik ga zeker nog een keer en raadt haar aan.”

– R. de H, 27 jaar

“Bij Laura ben je in goede handen! Laura heeft mij al verschillende malen geholpen om met hypnose een probleem aan te pakken. Het verschil voor en na een sessie is opmerkelijk! Laura weet op een snelle manier tot de kern van het probleem door te dringen. Aangezien ik het belangrijk vind dat ik me door een hypnotherapeute laat begeleiden waar ik mij helemaal op mijn gemak voel, ben ik heel blij dat ik Laura heb ontmoet. Dankjewel, lieve Laura, voor al je hulp! “

– M.K, 39 jaar

“Laura doet iets magisch met mij. Ik ben er inmiddels al een paar keer geweest om verschillende onderliggende problemen op te lossen middels haar hypnotherapie. Ze is een erg lief persoon en voelt enorm vertrouwd om mee te praten. Ze luistert altijd aandachtig en vraagt geinteresseerd door. Zo komen we elke keer weer uit op een diepere laag in mij, welke ik vaak zelf nog niet had bereikt. Haar therapie bestempel ik graag als ‘zacht en begripvol’ en is altijd zonder oordeel. De resultaten van de hypnotherapie sessies zijn bijzonder. Behalve nieuwe inzichten lijken onderliggende blokkades opgelost”

– E.F, 38 jaar