Life changing

Life changing, zo was mijn eerste kennismaking met hypnotherapie voor mij.

Een probleem waarvan ik dacht dat er geen oplossing voor was en waar ik maar mee moest leren leven en struggelen, was in 1 keer opgelost.

Hoe was dit mogelijk?! Daar wilde ik alles van weten want in mijn werk als fysio- en manueel therapeut kwam ik vaak tegen dat de gedachten van mensen over iets hun struikelblok leek te zijn waardoor zij steeds terugvielen of niet verder kwamen. En nu had ik iets in handen, toegang via de (onbewuste)mind van mensen waardoor er wel een ingang bleek te zijn voor mensen voor herstel. Iets waar ik in mijn werk altijd al naar op zoek was en nu gevonden had.

 

The best of both worlds.

Ik kon niet anders dan dit meteen in de praktijk te brengen. Ik wil nou eenmaal altijd het beste ergens uithalen en wens het beste voor mensen en nu kan ik een compleet plaatje aanbieden aan mensen. Wat voelt dat goed!

It takes one to know one

Dit is laura verzijlbergen

Your only limit is your mind!

‘Ik heb geleerd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds kunnen beïnvloeden. Hierdoor is er veel meer mogelijk dan je denkt!

Ik zie vaak dat mensen beperkt worden door hun eigen mindset, hun eigen overtuigingen waardoor ze op een bepaalde manier in het leven staan en handelen. Ik zie dat juist de mind van mensen de weg is naar vrijheid, naar nieuwe mogelijkheden, deuren opent voor mensen en hetgeen ze zo sterk naar verlangen.’

Master the body
Free the mind

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat….

 

  • Ik iedere dag start met een moment voor mezelf. Ik pak een moment voor mezelf voordat iedereen in huis wakker is. Soms is dat door een rondje te gaan hardlopen in alle vroegte en stilte buiten. En soms is dat door in alle stilte een moment voor mezelf te nemen, dat kan simpelweg zijn door een douche te nemen waarbij ik niet gestoord wordt. Even mijn lijf voelen en niet al die gedachten in mijn hoofd meteen te volgen aan het begin van mijn dag.
  • Ik slecht ben in niks doen. Als ik bedenk dat ik even rustiger aan moet of ga doen dan komt er op een of andere manier altijd wel een nieuw project op mijn pad of haal ik me weer iets nieuws op de hals.
  • Ik ervan hou om thuis alles ‘spik en span’ te hebben en dat alles klaar staat om spontaan (of gepland) visite te ontvangen en dan gastvrouw te spelen om mensen een leuke dag of avond te bezorgen
  • Ik de ochtend het mooiste moment van de dag vind en echt intens kan genieten van de rust, de stilte, hoe het ruikt, de sfeer die er dan is en hoe mooi het licht dan is.
  • Ik ontzettend van plannen hou en ideeën uitdenken. Ook vind ik het heerlijk om te fantaseren over komende vakanties of uitjes en dan wat te dagdromen.
  • Ik graag dingen ‘mooi maak’ in huis of op het werk. Bijvoorbeeld in de kamers van de kinderen of de woonkamer. Ik vind het leuk om daar plannen voor te maken en ergens naartoe te werken.
  • Ik enorm graag op pad ga met mijn gezin en leuke en mooie momenten met hun creëer. Altijd iets doen van reizen tot musea bezoeken, picknicken, spelen of een attractie of evenement ergens bezoeken.
Blij hoofd